נעים להכיר – דניאל
לא רק מתכונים – הבנה אמיתית של האוכל

מאז שאני זוכר את עצמי, המטבח היה המקום בו אני מרגיש בבית.
אבל יותר מהכול, הוא היה עבורי מעבדה של יצירתיות, דיוק, והרבה אהבה לאוכל. הדרך שלי לפסטה התחילה מתוך סקרנות אינסופית –
איך הבצק מגיב למגע?
איך שינוי קטן בקמח או במים משנה את כל המרקם?
איך אפשר לשלוט בטכניקה במקום לתת לה לשלוט בנו?
עם השנים, הפכתי את התשוקה הזו למקצוע.
לאחר שסיימתי את בית הספר הקולינרי "דנון", והתחלתי את דרכי כשף, שמתי לעצמי למטרה : לא רק לבשל – אלא ללמד אנשים להבין את האוכל שלהם.
יצרתי את "מנת הדגל", תוכנית רשת בה ביקרתי במסעדות הטובות בישראל ולימדתי את הצופים להכין את מנות הדגל שלהן במטבח הביתי. עם האוכל בא התיאבון, ומאז אני מייצר תוכן קולינרי ברשתות החברתיות - מוזמנים לעקוב.
כי כשמבינים את האוכל באמת, המטבח הופך לזירה של חופש יצירתי.
נשוי למורן ואב לשניים, ומשלב בין אהבה למשפחה לבין אהבה למטבח.
המטבח מבחינתי הוא מקום של חיבורים – בין טעמים, בין תרבויות, ובין אנשים.
מה אני עושה היום?
מייצר תוכן קולינרי
לרשתות החברתיות
מתכונים, טיפים וסרטונים שיראו לכם איך להכניס את המטבח האיטלקי לחיים שלכם – בלי סיבוכים ועם הרבה השראה.
מבשל ארוחות פרטיות
בהתאמה אישית
אם אתם מחפשים חוויה קולינרית מיוחדת, אני מגיע אליכם ומביא איתי את איטליה הביתה – עם מנות מוקפדות, חומרי גלם איכותיים, ואווירה בלתי נשכחת.
מלמד איך להכין פסטה –
וגם איך להבין אותה
אני מעביר סדנאות פסטה שייקחו אתכם מעבר למתכון הכתוב. תלמדו איך לעבוד עם חומרי הגלם בצורה חופשית, איך לזהות את המרקם המושלם, ואיך להפוך כל בצק לפסטה ייחודית משלכם.